Ring oss på: 0451 – 890 00
Stortorget, Hässleholm Visa på kartan
Konferens

Konferens

Mötesplats Hässleholm

Hotell Statt har stort konferensutbud med stor variation. Förutom våra egna lokaler på hotellet så bokar vi även för Kulturhuset och Norra Station. Det ger oss möjlighet att ta emot alla slags möten från 2 – 400 personer. Måltiderna serveras på någon av våra restauranger i centrum. Café Nyfiket, Restaurang Oscar, Norra Station och Glashuset. Närheten till järnvägsstation och utmärkta kommunikationer från Kastrup flygplats, Malmö och Stockholm gör Hässleholm till en given mötesplats. Ring vår konferensbokning för mer info 0451-890 12.

Statt har fyra stora konferenslokaler, alla med dagsljus. I den största får plats 170 personer i biosittning, 100 i skolsittning och 80 i öar. Två av lokalerna kan slås samman så att ytterligare 30–40 deltagare får plats. Vi har personlig konferensservice med tekniksupport i anslutning till lokalerna. Därutöver finns sex grupprum som passar olika behov.

Hässleholm Kulturhus har moderna lokaler som passar stora arrangemang, seminarier, kundträffar och kongresser. Röda salongen, som är den största, rymmer upp till 400 personer.
Se www.hassleholm.se/kulturhus för mer information.

Norra Station är en kunskapsby med flera lokaler i modern miljö centralt beläget i Hässleholm.
Se www.norrastation.nu för mer information.